Profil

Adresse: Mileparken 29, 2730 Herlev, Denmark
Email: dkc@dkc-as.dk
Telefon: +45 4484 3388
CVR-nummer: DK-11759149

Dansk Kugleleje Center, et portræt
A/S Dansk Kugleleje Center er en dynamisk virksomhed, med en generations erfaring med kugle- og rullelejer. Vi er en uafhængig leverandør, med alle gængse lejetyper på lager. Mere specielle lejetyper leverer vi også, dog med en kortere leveringstid:
DKC har løbende kontakt med de fleste betydende lejeproducenter i både den østlige og vestlige verden. Derfor kan du få lejer af enhver slags, præcis i den ønskede kvalitet, og altid til en fornuftig pris.

Gode grunde til at vælge DKC som leverandør
Ved at vælge DKC får du alle fordele ved at handle med en mindre leverandør, som er helt hjemme i kugle- og rullelejer. Som har den tekniske ekspertise, fleksibiliteten, korte kommandoveje og hvor du får den tætte personlige kontakt.
Du kommer til at samarbejde med rigtige, levende mennesker, der løser din opgave, som om det var den eneste i verden. Med vores brede erfaring kender vi de mange problemstillinger – og bruger derfor minimal tid på at løse nye opgaver.
Du får neutral rådgivning, præcise løsninger med det rigtige produkt til den rigtige pris, til den rigtige tid. Fordi DKC er uafhængig af leverandørinteresser og samarbejder med en vifte af producenter, der tilsammen kan det hele.
Har vi ikke den rigtige leverandør, finder vi ham.
DKC er garant for, at du til enhver tid får dine lejer til den rigtige pris. Vi har konstant check på udviklingen på verdensmarkedet og kan købe ind til den mest fordelagtige kombination af pris og kvalitet.
Med vores kendskab til markedet ved vi, at vi dækker de fleste behov. Altså hurtig levering, normalt fra dag til dag. Også fordi en ordre hos os ikke skal igennem et stort ”maskineri”.

INA FAG logo
Koyo logo
ntn-snr logo
Rexnord logo